HOE GA JE VAN START ?

Kies het plan dat bij je past

VIDEO-ABONNEMENT

Vanaf

30 €

voor 1 MAAND

ONLINE MODULES
INCL. VIDEO-ABONNEMENT

Vanaf

150 €

voor een module

GROEPSSESSIES

Vanaf

250 €

VOOR 5 LESSEN VAN 90 MINUTEN

INDIVIDUELE COACHING

Vanaf

450 €

VOOR 5 LESSEN VAN 90 MINUTEN

Hulp bij het kiezen uit het online aanbod

Video-abonnement

Voldoende gemotiveerd? En je bent bereid zelf uit te zoeken wat goed is voor jou ?
Dan is dit iets voor jou !

Je krijgt tonnen waar voor je geld. Je oefent zoveel je wil, wanneer je wil, hoe vaak je wil.

Een gezonder en vitaler leven

Voor nog geen 1 € per dag

Een kostbaar geschenk
voor een belachlijk lage prijs

Online module

Je volgt een stappenplan. Je krijgt de basisoefeningen evenals specifieke oefeningen in een welbepaalde volgorde zodat je makkelijk voortgang boekt voor jouw specifiek probleem. Je krijgt wekelijks je "to do-lijstje" om tot een optimaal resultaat te komen. Daarenboven kan je alle oefeningen, video's, podcasts bekijken en beluisteren, wanneer je wil, hoe vaak je wil.

Je wil graag op een gestructureerde manier je specifiek probllem aanpakken.

Je bent niet alleen

Frequently Asked Questions

Je betaalt online via een betaalapp, met je bankkaart of kredietkaart. Het is een éénmalige betaling, voor de door jou gekozen periode. Op het einde van de periode stopt het abonnement tenzij je het zelf hernieuwt. Geen automatische betalingen dus. Je hebt alles in eigen handen.

De oefeningen zijn online beschikbaar. Je kan ze dus doen op alle devices, zoals PC, laptop, tablet op smartphone. Het enige dat je nodig hebt, is een verbinding (wifi of 4G). In het 6 maanden abonnement zitten ook podcasts die je kan downloaden en zonder verbinding kan beluisteren.

Je hebt een PC (of tablet of smartphone) nodig en een verbinding. Er is geen enkele apparatuur of software nodig.

Moeilijke vraag. Hoe meer je oefent, hoe meer effect je zal hebben. Reken de eerste weken op een half uur à 1 uur oefenen. Maar je zal merken dat er oefeningen zijn die je ’s avonds in je bed kan doen, oefeningen die je tijdens je treinrit kan doen, tijdens het wandelen, … Dus je dag moet niet langer duren dan 24 uur.

Ten eerste hangt dit af van het probleem dat je wil verhelpen. Een lichte vorm van stress is makkelijker te verhelpen dan 50 jaar astma. Bovendien is het zeer persoonsgebonden. Maar laat je aub niet afschrikken. Het resultaat is des te mooier !

VIDEO-ABONNEMENT