OVERZICHT ONLINE VIDEO-ABONNEMENTEN


De Netflix van het ademen...

VIDEO-ABONNEMENT


30 €

1 MAAND

VIDEO-ABONNEMENT


150 €

6 MAANDEN

Wat zit er in het video-abonnement?

Er zijn heel wat video’s beschikbaar.
Ze draaien allemaal rond ademhaling en zijn opgebouwd volgen het BRAND-principe:

Er zijn heel wat video’s beschikbaar.
Ze draaien allemaal rond ademhaling en zijn opgebouwd volgen het BRAND-principe:

Een greep uit de video's

Frequently Asked Questions

Je betaalt online via een betaalapp, met je bankkaart of kredietkaart. Het is een éénmalige betaling, voor de door jou gekozen periode. Op het einde van de periode stopt het abonnement tenzij je het zelf hernieuwt. Geen automatische betalingen dus. Je hebt alles in eigen handen.

De oefeningen zijn online beschikbaar. Je kan ze dus doen op alle devices, zoals PC, laptop, tablet op smartphone. Het enige dat je nodig hebt, is een verbinding (wifi of 4G). In het 6 maanden abonnement zitten ook podcasts die je kan downloaden en zonder verbinding kan beluisteren.

Je hebt een PC (of tablet of smartphone) nodig en een verbinding. Er is geen enkele apparatuur of software nodig.

Moeilijke vraag. Hoe meer je oefent, hoe meer effect je zal hebben. Reken de eerste weken op een half uur à 1 uur oefenen. Maar je zal merken dat er oefeningen zijn die je ‘s avonds in je bed kan doen, oefeningen die je tijdens je treinrit kan doen, tijdens het wandelen, … Dus je dag moet niet langer duren dan 24 uur.

Ten eerste hangt dit af van het probleem dat je wil verhelpen. Een lichte vorm van stress is makkelijker te verhelpen dan 50 jaar astma. Bovendien is het zeer persoonsgebonden. Maar laat je aub niet afschrikken. Het resultaat is des te mooier !

VIDEO-ABONNEMENT

Wat zeggen anderen

Brigitte

Ademhaling was voor mij iets dat onbewust gebeurde. Niet dat ik verkeerd ademde of klachten had, maar uit interesse heb ik me ingeschreven op deze website. Het grote voordeel is dat je tegen een kleine vergoeding heel wat informatie en oefeningen ter beschikking krijgt. Meer nog, je kan de oefeningen op je eigen ritme doorlopen. Wat voor mij heel belangrijk  was. Sindsdien adem ik veel bewuster en weet ik ook welke invloed ademhaling heeft op mijn lichaam.
De oefeningen brengen ook een rustmoment in mijn dag. Wat ik iedereen zeker kan aanraden is het spoelen van de neus. Ik doe dit steeds voor ik mijn ademhalingsoefening start.
Nu is het aan jou om op ontdekking te gaan. Succes!

Chris

De website van Véronique is met heel veel liefde en heel veel zorg gemaakt.
Je vindt er naast informatie over de Buteyko-ademhaling ook vele ademhalings-oefeningen en relaxatie-oefeningen waardoor de geest tot rust komt. De holistische aanpak van de oefeningen beogen dus de optimale gezondheid voor lichaam en geest.
De video’s van Véronique zijn werkelijk pareltjes, ik ben abonnee : jij ook?